Türkiye'nin yüz akı olmak istiyoruz

Kararın ardından yurt içinde ve yurt dışında tekrar arayışlara başlayan Karadeniz ekibi, takıma yararlı oyuncular katarak, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmayı amaçlıyor.Kulüp asbaşkanı Nevzat Şakar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, transfer dönem

Türkiye'nin yüz akı olmak istiyoruz

Kararın ardından yurt içinde ve yurt dışında tekrar arayışlara başlayan Karadeniz ekibi, takıma yararlı oyuncular katarak, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmayı amaçlıyor.

Kulüp asbaşkanı Nevzat Şakar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, transfer döneminin bitmesine az bir zaman kala tekrar arayışa girdiklerini belirterek, ''Az hata yapmaya çalışacağız. Şu anda Avrupa'da ligler başladı, ilk 2-3 haftalar geride kaldı. Takımlardan iyi oyuncuları almak bu dönemde çok zor. Çok büyük paralar isteniyor. Bütçemize uygun, yararlı olabilecek oyuncuları takıma takviye etmeye çalışıyoruz'' dedi.

Şakar, yıldız oyuncu transfer edeceklerine ilişkin söylentiler üzerine de ''Yıldız oyuncu bizim için yeterlilik, takıma göstereceği katkı anlamındadır. Yıldız olarak tabir edilen ve çok para harcanarak transfer edilen oyuncular, takıma katkı sağlayamayabilir de. Bizim için önemli olan takıma sağlayacağı faydadır. Kulüp bütçesine uygun yararlı oyuncular transfer etmek istiyoruz'' diye konuştu.

Bursaspor'dan ayrılması gündemde olan Volkan Şen'in transferi konusunda çalışmalarının sürdüğünü belirten Şakar, ''1-2 gün içinde bu transfer netleşir'' dedi.

Şakar, Ankaragücü'nden Sestak ve Sapara konusunda ise ''Bu oyuncular şu anda Ankaragücü'nün sözleşmeli oyuncuları. Bu durumdan istifade etmek istemiyoruz. Ama zaman da neyi gösterir, bilemiyoruz'' diye konuştu.

-''YÜZ AKI OLMAK İSTİYORUZ''-

Şakar, ilk kez katılacakları Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmayı hedeflediklerini belirterek, ''Şampiyonlar Ligi'nde alacağımız sonuçlarla Türkiye'nin yüz akı olmak istiyoruz. Bunu için var gücümüzle mücadele edeceğiz. Türkiye'yi Şampiyonlar Ligi'nde en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz'' ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler