Türkiye'nin tutumu göstermelik!

Son dönemde Türkiye’ye sık sık füze kalkanı konusunda eleştiriler yönelten İran’dan bu kez İsrail’le ilgili bir iddia geldi.İran’ın dini lideri Ayetullah Ali Hamaney’in askeri danışmanı Orgeneral Yahya Rahim Safevi, Türkiye ile İsrail’in perde arkasında g

Türkiye'nin tutumu göstermelik!

Son dönemde Türkiye’ye sık sık füze kalkanı konusunda eleştiriler yönelten İran’dan bu kez İsrail’le ilgili bir iddia geldi.

İran’ın dini lideri Ayetullah Ali Hamaney’in askeri danışmanı Orgeneral Yahya Rahim Safevi, Türkiye ile İsrail’in perde arkasında görüşmelere devam ettiğini öne sürdü.

Fars Haber Ajansı’nın bildirdiğine göre, Orgeneral Safevi, "Türkiye’nin Siyonistlere karşı çıkışları siyasi bir gösteri. Türkler Siyonist rejimle ilişkilerini perde arkasında yürütmeye devam ediyor" diye konuştu.

Fars Haber Ajansı da, Türkiye’nin görünüşte aldığı İsrail karşıtı pozisyona karşılık, İran ve Suriye’nin Türkiye’deki NATO füze kalkanının İsrail’i korumaya yönelik olduğuna inandığını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler