Türkiye'nin rakibi Kolombiya

FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası ilk maçında El Salvador’u 3-0 mağlup eden Türkiye, bu akşam ikinci sınavına çıkıyor. U20’lerin rakibi bu kez Kolombiya, Rize’de oynanacak müsabaka saat 21.00’da başlayacakGrubun en zor sınavıTurnuvanın iddialı ekiplerinden Ko

Türkiye'nin rakibi Kolombiya

FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası ilk maçında El Salvador’u 3-0 mağlup eden Türkiye, bu akşam ikinci sınavına çıkıyor. U20’lerin rakibi bu kez Kolombiya, Rize’de oynanacak müsabaka saat 21.00’da başlayacak

Grubun en zor sınavı

Turnuvanın iddialı ekiplerinden Kolombiya ile karşılaşacak olan U20 milli takımı dün maçın oynanacağı Yeni Şehir Stadı son yaptığı antrenmanın ardından maç saatini beklemeye başladı. Rize Yeni Şehir Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 21.00′de başlayacak ve TRT Haber ile TRT HD’den canlı yayınlanacak. Müsabakayı Fildişi Sahili’nden Noumandiez Doue yönetecek.

Uçar destek istedi

El Salvador maçında ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çeken U20 milli takımı, Kolombiya karşısında da galibiyet arayacak. Teknik adam Feyyaz Uçar, El Salvador karşısında aldıkları galibiyetin anlamının olabilmesi için Kolombiya sınavından da 3 puanla ayrılmaları gerektiğinin altını çizdi. Uçar, Rizeli futbolseverlerden destek istedi. Genç oyuncuların morale ihtiyacı olduğunu söyleyen Uçar, Yeni Şehir Stadı’nın dolmasını beklediklerini söyledi.

STAT: Yeni Şehir
HAKEM: Noumandiez Doue
SAAT: 21.00
YAYIN: TRTHABER

TÜRKİYE: Aykut İlkay Ahmet Ethem Fatih Alpaslan Salih Hakan Kerim Cenk İbrahim

KOLOMBİYA: Bonilla Vergara Correa Mendoza Palacios Leudo Quintero Palomeque Perez Cordoba Renteria

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler