Türkiye'nin Hollanda maçı kadrosu ve taktiği

Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, tarihi maç öncesinde kurmaylarıyla birlikte Hollanda'yı devirmenin planlarını yapıyor.   Tecrübeli teknik adam, ilk 3 maçta uyguladığı 4-1-3-2 sisteminden Hollanda karşısında da taviz mermeyecek. Kadro istikrarını

Türkiye'nin Hollanda maçı kadrosu ve taktiği

Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, tarihi maç öncesinde kurmaylarıyla birlikte Hollanda'yı devirmenin planlarını yapıyor.  
 
Tecrübeli teknik adam, ilk 3 maçta uyguladığı 4-1-3-2 sisteminden Hollanda karşısında da taviz mermeyecek. Kadro istikrarını da bozmayacak olan tecrübeli çalıştırıcı, cezalı Caner'in yerine Hasan Ali'yi sahaya sürecek. Terim, dünkü taktik idmanda Hollanda'nın yüksek pas yüzdesini kırmanın formüllerini denedi. Özellikle orta saha ve savunmaya büyük önem veren İmparator, orta alandan hücuma çıkarken oyuncularından sadece beş pas yapmalarını istedi.
 

KİLİT İSİMLER SELÇUK-MEHMET
Antrenmanda dörtlü savunmanın önünde oynayan Mehmet Topal ile Selçuk İnan'dan çabuk ve hızlı pas çıkarmalarını isteyen Fatih Terim, takım atağa çıktığında ise yedi kişiyle hücum yaptırdı.

Kanatlara dikkat edin
Milli Takım Hollanda maçının hazırlıklarını dün Kemerburgaz tesislerinde sürdürdü. Milli Takım kurmayları Ay-Yıldızlı oyunculara son uyarıları yaparken özellikle kanat futbolcularından daha dikkatli olmalarını istedi. Boğazında iltihaplanma oluşan Umut ile adalesinde hafif sakatlığı bulunan Mehmet Topal'ın da maça kadar hazır olacağı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor