"Türkiye'nin dramatik gecesi"

 EURO 2016 Elemeleri A Grubu 5. maçında milli takımımızın Hollanda ile uzatmada yediği golle berabere kalmasına İsveç basını geniş yer ayırdı.  Aftonbladet gazetesi, her iki takımda, İzlanda'nın İsveçli Teknik Direktörü Lasse Lagerback'e çalıştığı yorumun

"Türkiye'nin dramatik gecesi"
 EURO 2016 Elemeleri A Grubu 5. maçında milli takımımızın Hollanda ile uzatmada yediği golle berabere kalmasına İsveç basını geniş yer ayırdı. 
 
Aftonbladet gazetesi, her iki takımda, İzlanda'nın İsveçli Teknik Direktörü Lasse Lagerback'e çalıştığı yorumunu yaparken, maçın skorunun her iki takıma da yaramadığı belirtildi. 
 
Expressen gazetesi ise haberinde ''Türklerin dramatik gecesi başlığını" atarken Hollanda "ipten döndü" yorumunu yaptı. Haberin içeriğinde, Türkiye'nin uzatmada yediği gol için, ''Çok şansız bir gol'' yorumu yapılırken, Hollanda'nın futbolu içinse ''fiyasko'' ifadeleri kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler