Türkiye'de ki şike kitaplara konu oldu!

Türkiye'de bir türlü temizlenemeyen şike pisliği Türkiye'yi karalamaya devam ediyor. Türkiye'nin adını kötülemek pahasına Fenerbahçe'yi ve şikeyi koruyan TFF adeta ülkenin tüm dünyaya rezil edilmesine aracı oluyor. CNN tarafından 2011'de yılın gazetecisi

Türkiye'de ki şike kitaplara konu oldu!
Türkiye'de bir türlü temizlenemeyen şike pisliği Türkiye'yi karalamaya devam ediyor. Türkiye'nin adını kötülemek pahasına Fenerbahçe'yi ve şikeyi koruyan TFF adeta ülkenin tüm dünyaya rezil edilmesine aracı oluyor.
 
CNN tarafından 2011'de yılın gazetecisi seçilen Alman yazar Benjamin Best, ekim ayında piyasa çıkan "Satın alınan futbol- şikeli maçlar ve dolandırılan taraftarlar" adlı kitabında da Türkiye'deki şike olayına da değindi. Yazar, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın yargılanma süreci hakkında bilgi verilirken, federasyonların kayıtsız tavrını eleştirdi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor