'Türkiye'de hiç böyle olmadı'

Güney Kore'ye giden Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Seoul'deki eski futbolcusunun doğum gününü kutlaması üzerine, "Türkiye'de böyle bir doğum günü kutlaması olmadı" dedi. 

'Türkiye'de hiç böyle olmadı'

Güney Kore'ye giden Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Seoul'deki eski futbolcusunun doğum gününü kutlaması üzerine, "Türkiye'de böyle bir doğum günü kutlaması olmadı" dedi.

Güney Kore'ye teknik hoca olarak ilk geldiğinde Türkiye'den kaçarak geldiğini söyleyen Güneş, bu ülkede daha çok Türkiye için çalıştığını ifade etti.

Şenol Güneş, "Buraya geldiğimde aslında kaçmış olarak geldim. Uzaklaşmak düşüncesi ile geldim. Ama tam tersine Türkiye'me çalışmaya başladım. Çoğu zaman Büyükelçi'den üstün tuttukları oldu. Sorumluluk duygusu duymaya başladım" diye konuştu.

BUNU BANA TÜRKİYE'DE KİMSE YAPMADI

FC Seoul'deki bir eski futbolcunun kendisinin doğum gününü kutlanmasından ektilendiğini ifade eden Güneş, "Bunu bana Türkiye'de kimse yapmadı." dedi.

Şenol Hoca, doğum gününün 1 Haziran olmasından dolayı görüşemeyeceklerinden dolayı eski bir oyuncunun erkenden gelip doğum gününü kutlamasından duygulandığını söyledi. Trabzonspor'un teknik hocası şöyle konuştu:

"Bunu bana Türkiye'de kimse yapmadı. Unutmamış. Bana geldi, tebrik etti. Ben ikisine teşekkür ettim. Çok etkilendim tabi olarak. Benim doğum tarihim sezona rastlamadığından hiç öyle doğum günü kutlamadım."

ÖNEMLİ OLAN KORE BAYRAĞI GİBİ OLABİLMEK !

Türkiye'deki futbol camiası hakkında konuşan Güneş, kendisi ile zaman zaman görüş farklılıkları olduğunu söyledi. Farklılıkların bir bütünü oluşturduğunu ifade eden Güneş, "Önemli olan Kore Bayrağı gibi olabilmek!" dedi.

Şenol Güneş, kendisine kahvaltı boyunca eşlik eden KOTUBA Başkan Yardımcısı ve Rainbow Uluslararası Eğitim Kurumları Kurucusu Eşref Sağlam, okul çalışanları ve dernek üyelerine iltifat etti.

Şenol Güneş dernek üyeleri ve okul yetkilileri hakkında, "Yurt dışında insanlar zorluk çekebiliyorlar.

Gideceği yerleri olmadığında bu insanlar yardımcı oluyorlar. Yeri geliyor havalimanına kadar götürüyorlar. Burada sadece para ile değil bu işler. Yalnızlığı hissetmemek önemli. Bunu yapıyorlar" diye konuştu.

KORELİLER GÜNEŞ'İ MİLLİ YAPMAK İSTİYOR

Güney Kore vatandaşının bir çok ülkeye vizesiz girdiğine dikkat çeken Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Türkiye'nin bazı değişimler geçirdiğini ve böylece güçlü bir ülke olacağına inandığını kaydetti.

Güneş, Türkiye'nin güçlenmesinin yetkililerden çok sivil toplumun üstüne düşen bir vazife olduğunu söyledi.

Güney Kore'de 4 gün süren tatili sonrasında Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, yarın Türkiye'ye dönüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler