Türkiye'de futbol kirlenmiş

İsviçre'de futboluna yozlaşma yakıştırması yapılan ilan, sansasyon yarattı.  Türk Anti-Yozlaşma Platformu adı altında Le Temps Gazetesi'ne verilen ilanda Türk futbolunun kirlendiği ve yozlaştığı belirtiliyor, FIFA ile UEFA'dan ise gerekenin yapılması iste

Türkiye'de futbol kirlenmiş
İsviçre'de futboluna yozlaşma yakıştırması yapılan ilan, sansasyon yarattı. 
 
Türk Anti-Yozlaşma Platformu adı altında Le Temps Gazetesi'ne verilen ilanda Türk futbolunun kirlendiği ve yozlaştığı belirtiliyor, FIFA ile UEFA'dan ise gerekenin yapılması isteniyor.
 
24 Mayıs Cuma günü İsviçre'nin ünlü gazetelerinden "Le Temps" Gazetesi'nde çıkan ilan; verilerken ilana en çok Fenebahçeli ve G. Saraylı taraftarlardan tepki geldi. 
 
Bu ilanın kimler tarafından gazeteye verildiği bilinmiyor ancak bazı sporseverler bunu kimlerin yaptığını gayet iyi bildiklerini söylerken "Bindiğimiz dalı kesiyorlar. Görülmemiş bir şey, insanlar kendi hırsları için ülkeyi bu şekilde karalamaktan utanmıyorlar. Bunlar mı vatansever?" yorumları yapıldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler