Türkiye şampiyonu Giresun'dan çıktı

Giresun Türk Telekom Spor Kulübü'nden Yelda Yağmur, Adana'da düzenlenen Türkiye Engelliler Atletizm Şampiyonası'nda uzun atlama ve cirit atmada altın, 100 metre yarışında ise gümüş madalya alma başarısını gösterdi.Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasy

Türkiye şampiyonu Giresun'dan çıktı

Giresun Türk Telekom Spor Kulübü'nden Yelda Yağmur, Adana'da düzenlenen Türkiye Engelliler Atletizm Şampiyonası'nda uzun atlama ve cirit atmada altın, 100 metre yarışında ise gümüş madalya alma başarısını gösterdi.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu'nca (TBESF) düzenlenen Türkiye Engelliler Atletizm Şampiyonası, Adana Serinevler Atletizm Pisti'nde gerçekleştirildi.
 
Giresun Türk Telekom Spor Kulübü'nün başarılı sporcusu Yelda Yağmur, uzun atlamada 04.43 metre ve cirit atmada da 18.03 metre ile Türkiye şampiyonu olma başarısını gösterdi. Yağmur, 100 metre yarışında ise 14.90 saniyelik derecesi Gümüş madalya kazandı. 
 
11 ilden 70 sporcunun mücadele ettiği şampiyonada, dereceye giren atletlere madalyalarını Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz verdi. Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkan Vekili Bülent Yağar da, organizasyona katkılarından dolayı Gençlik ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi'ye teşekkür plaketi sundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor