Türkiye Ofspor'un başkanını konuşuyor!

Of İlçe Stadyumu'nda oynanan ve 1-1 sona eren maçta ise şu ana kadar hiç görülmemiş ilginç bir olay yaşandı.Haber61net'in daha önce duyurduğu haber ulusal basında da yer bulmaya  olmaya başlandıOfspor başkanı Olcay Saral, taraftarlara bir jest yaparak Eyü

Türkiye Ofspor'un başkanını konuşuyor!

Of İlçe Stadyumu'nda oynanan ve 1-1 sona eren maçta ise şu ana kadar hiç görülmemiş ilginç bir olay yaşandı.Haber61net'in daha önce duyurduğu haber ulusal basında da yer bulmaya  olmaya başlandı

Ofspor başkanı Olcay Saral, taraftarlara bir jest yaparak Eyüpspor maçına "Taraftara maça giriş bedava". Bu jeste karşılık tribünleri dolduran Ofspor taraftarlarını maç çıkışında büyük bir sürpriz bekliyordu. Renkli kişiliğiyle bilinen Ofspor başkanı Olcay Saral, maç sonunda etrafını saran taraftarlardan maç biletlerinin parasını istedi ve "Ben maça giriş bedava demiştim, çıkış için ücretsiz dememiştim" diyerek herkesi şaşkına çevirdi.

Saral 9 Kasım'da da takımdaki kötü gidişi engellemek için düzenledikleri yemeğinin ardından takımının aldığı 4 beraberliğe de şu yorumu getirmiş ve renkli kişiliğini bir kez daha ortaya koymuştu:

"Birlik Beraberlik Yemeği"nden sonraki 4 maçta da berabere kaldık. Tez vakit 'Birlik Galibiyet' yemeği düzenlemek gerek."

MAÇA GELMEYENLER CAM SİLSİN
Başkan Olcay Saral'ın ilginç açıklamaları bununla da sınırlı değil. Saral, dünkü Eyüpspor maçından önce de şahsi twitter hesabından şu mesajı yazmıştı:

12.20131202205416.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor