Türkiye'nin Rusya 11'i belli oldu!

Türkiye Rusya ile karşılaşıyor...

Türkiye'nin Rusya 11'i belli oldu!
2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri öncesinde A Milli Takım önemli bir hazırlık maçı oynayacak.

Türkiye Rusya ile karşılaşacak. Antalya'da oynanacak hazırlık karşılaşmasını Slovenyalı hakem Damir Skomina yönetecek ve onun yardımcılıklarını yine aynı ülkeden Jure Praprotnik yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Alper Ulusoy olacak. Saat 21.30'da başlayacak mücadeleyi Star TV canlı yayınlayacak.

Türkiye Rusya ile bugüne kadar toplam 2 kez karşılaştı. Bu karşılaşmaların ikisinde de kazanan taraf Rusya oldu. Öte yandan Rusya son iki maçında galip gelemezken Türkiye son oynadığı Çek Cumhuriyeti maçında 2-0 galip gelmişti.

Takımların ilk 11'leri ise şu şekilde:

İşte Türkiye'nin ilk 11'i: Volkan Babacan, Şener Özbayraklı, Serdar Aziz, Çağlar Söyüncü, İsmail Köybaşı, Mehmet Topal, Ozan Tufan, Volkan Şen, Hakan Çalhanoğlu, Emre Mor, Cenk Tosun.

Rusya'nın ilk 11'i de belli oldu: Igor Akinfeev, Ivan Novoseltsev, Fedor Smolov, Fedor Kudryashov, Alexey Miranchuk, Oleg Shatov, Yury Zhirkov, Alexander Samedov, Dmitry Tarasov, Vasily Berezutskyi, Magomed Ozdoev.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor