Türkiye nefes aldı

A Milli Takımımız, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'ndaki dördüncü maçında Kazakistan ile karşı karşıya geldi. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynanan mücadeleyi Ay-yıldızlılarımız 3-1 kazandı.Türkiye'ye galibiyeti getiren golle

Türkiye nefes aldı

A Milli Takımımız, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'ndaki dördüncü maçında Kazakistan ile karşı karşıya geldi. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynanan mücadeleyi Ay-yıldızlılarımız 3-1 kazandı.

Türkiye'ye galibiyeti getiren golleri 27. dakikada penaltı ile 29. dakikada Burak Yılmaz ve 82. dakikada Serdar Aziz kaydetti. Kazakistan'ın tek sayısı ise 87. dakikada penaltıdan Smakov'dan geldi. Öte yandan mücadele öncesinde tribünlerin tepkisine maruz kalan Volkan Demirel, karşılaşmaya çıkmadı ve Arena'yı terketti.

Bu skorun ardından Türkiye puanını 4 yaptı ve 4. sıraya yerleşti. Kazakistan ise 1 puanla son sırada kaldı. A Milli Takımımımız grubun 5. maçında Hollanda ile deplasmanda karşılaşacakken, Kazakistan ise evinde İzlanda'yı konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor