Türkiye madalyaya yürüdü!

Türkiye, Balkan Yürüyüş Şampiyonası'nda 2'si altın olmak üzere toplam 8 madalya kazanarak takım halinde şampiyon oldu. Romanya'nın başkenti Bükreş'te düzenlenen ve sporcumuz Kemal Gelecek'in de yarıştığı şampiyonada, Türk Milli Takımı 2 altın, 3 gümüş ve

Türkiye madalyaya yürüdü!

Türkiye, Balkan Yürüyüş Şampiyonası'nda 2'si altın olmak üzere toplam 8 madalya kazanarak takım halinde şampiyon oldu.

Romanya'nın başkenti Bükreş'te düzenlenen ve sporcumuz Kemal Gelecek'in de yarıştığı şampiyonada, Türk Milli Takımı 2 altın, 3 gümüş ve 3 bronz madalya olmak üzere toplam 8 madalya elde etti. 4 Türkiye rekorunun kırıldığı şampiyonada, erkeklerde Recep Çelik olimpiyat A barajını, bayanlarda Semiha Mutlu olimpiyat B barajını geçmeyi başardı.

Şampiyonada Sporcumuz Kemal Gelecek ise Türkiye Şampiyonu olduğu dönemdeki derecesini 3 dakikada daha geliştirerek mayıs ayı içerisinde Portekiz'de yapılacak olan Avrupa Kupası'nda ülkemizi temsil etmeye hak kazandı.

Alınan bu sonucun ardından millilerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor