Türkiye Kupası'nda günün maçları

Ziraat Türkiye Kupasında gruplarda bu güne kadar oynanan karşılaşmalarda 5 eşleşme belli olurken, kalan 3 eşleşme ise bugün oynanacak karşılaşmaların ardından belirlenecek.A, B, E, G ve H gruplarında mücadeleler tamamlanırken, C, D ve H gruplarındaki karş

Türkiye Kupası'nda günün maçları

Ziraat Türkiye Kupasında gruplarda bu güne kadar oynanan karşılaşmalarda 5 eşleşme belli olurken, kalan 3 eşleşme ise bugün oynanacak karşılaşmaların ardından belirlenecek.

A, B, E, G ve H gruplarında mücadeleler tamamlanırken, C, D ve H gruplarındaki karşılaşmalar ise bugün oynanacak maçların ardından tamamlanacak. Kupa’da son 16 turu eşleşmeleri de büyük ölçüde belli oldu. Şu ana kadar 5 takım birbiri ile eşleşirken, kalan 3 eşleşme ise bugün tamamlanacak grupların ardından belli olacak.

Ziraat Türkiye Kupası’nda şu ana kadar belli olan eşleşmeler şu şekilde:

Çaykur Rizespor - Fenerbahçe

Trabzonspor - Medicana Sivasspor

Galatasaray - Torku Konyaspor

Tuzlaspor - Manisaspor

Gençlerbirliği - Eskişehirspor

HANGİ MAÇLAR OYNANACAK?

Ziraat Türkiye Kupası'nda c grubunda Bursaspor, Cantone Karagümrük ile saat 18:00'de karşı karşıya gelecek. D grubunda Dört Eylül Belediyespor, MKE Ankaragüğcü ile saat 13:30'da karşılaşacak. F grubunda ise saat 13:30'da Sarıyer, Adanademirspor ile karşılaşacakken günün son maçında Çaykur Rizespor, saat 20:30'da Beşiktaş ile karşılaşacakç.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor