Türkiye Kupası'nda dev kapışma

Futbolumuzun iki devi Beşiktaş ile Trabzonspor bu gece Ziraat Türkiye Kupası gruplarındaki son maçta adlarını çeyrek finale yazdırabilmek için kıyasıya kapışacak. Kupanın son sahibi olan ve ligde de liderlik koltuğunda oturan Trabzonspor ile yıldızlar top

Türkiye Kupası'nda dev kapışma

Futbolumuzun iki devi Beşiktaş ile Trabzonspor bu gece Ziraat Türkiye Kupası gruplarındaki son maçta adlarını çeyrek finale yazdırabilmek için kıyasıya kapışacak. Kupanın son sahibi olan ve ligde de liderlik koltuğunda oturan Trabzonspor ile yıldızlar topluluğu Beşiktaş'ı karşı karşıya getirecek "erken final" saat 20.00'de başlayacak. Cüneyt Çakır'ın yöneteceği Fiyapı İnönü Stadı'ndaki mücadele TRT 1'den naklen yayınlanacak.

 

ÜÇ TAKIMIN DA ŞANSI VAR

B Grubu'ndaki son maçlar öncesi Trabzon ve Beşiktaş'ın yanı sıra Gaziantep BŞB'nin de tur şansı bulunuyor. Gruptan çıkmak için Trabzonspor'a 1 puan yetiyor. Beşiktaş ise maçı kazandığı taktirde, aynı saatte oynanan Manisa-Gaziantep BŞB karşılaşmasının sonucunu beklemeden çeyrek finale yükselecek. Ancak Beşiktaş bu gece berabere kalır veya yenilirse Gaziantep BŞB'nin Manisa'ya mağlup olmasını bekleyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler