Türkiye-G.Kore maçının programı

Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanancak ve saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Ukrayna Futbol Federasyonu'ndan Sergii Boiko yönetecek. Boiko'nun yardımcılıklarını Oleg Pluzhnyk ve Sergii Bekker yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Hüseyin G

Türkiye-G.Kore maçının programı

Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanancak ve saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Ukrayna Futbol Federasyonu'ndan Sergii Boiko yönetecek. Boiko'nun yardımcılıklarını Oleg Pluzhnyk ve Sergii Bekker yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Hüseyin Göçek.

 

A Milli Takımımız, Güney Kore Milli Takımı ile birlikte THY'ye ait bir uçakla bugün Trabzon'a gelecek ve Novotel'de kampa girecek. A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink, iki futbolcunun da katılımı ile saat 18.30'da Hüseyin Avni Aker Stadı'nda basın toplantısı düzenleyecek. Basın toplantısının ardından gerçekleştirilecek antrenmanla A Millilerimiz, Güney Kore maçının hazırlıklarını tamamlayacak

 

Güney Kore kafilesi ise Trabzon'da Grand Zorlu Hotel'de konaklayacak. Güney Kore Milli Takımı Teknik Direktörü Cho Kwang-Rae ve bir futbolcunun katılımıyla bugün (Salı) saat 17.00'de Hüseyin Avni Aker Stadı'nda bir basın toplantısı düzenlenecek. Saat 17.30'da da Güney Kore Milli Takımı stadyumda son çalışmasını yapacak.

 

A Milli Takımımız ve Güney Kore Milli Takımı müsabakanın ardından İstanbul'a gidecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor