Türkiye Fransa'da tarih yazdı

Türkiye Okul Sporları Federasyonu, Fransa'nın Besançon kentinde yapılan Uluslararası Okul Sporları Federasyonu (ISF) Genel Kurulunda tarihi bir başarıya imza attı.Yönetim ve teknik kurulda önerdiği tüm delegelerin seçilmesini sağlayan Federasyon, bütün dü

Türkiye Fransa'da tarih yazdı

Türkiye Okul Sporları Federasyonu, Fransa'nın Besançon kentinde yapılan Uluslararası Okul Sporları Federasyonu (ISF) Genel Kurulunda tarihi bir başarıya imza attı.

Yönetim ve teknik kurulda önerdiği tüm delegelerin seçilmesini sağlayan Federasyon, bütün dünyada uluslararası federasyonda en fazla üye ile temsil edilme rekorunu ele geçirdi.

Federasyon Başkanı Ayhan Pala, genel kurulun ardından yaptığı açıklamada, “Yorucu ve çetin geçen bir genel kurulunun ardından Sağlık Kurulu başkanımız Bülent Bektaşer ISF yönetim kurulu üyeliğine, sağlık ve doping başkanlığına seçildi. Ülkemiz adına gururlu bir tabloyu yaşamanın mutluluğu içerisindeyiz. Dış ilişkiler kurul başkanımız Levent Tanık ile sevincimizi coşkuyla yaşadık. Ülkemize ve federasyonumuza hayırlı olsun. Sözlenecek çok söz var ama şimdi bu zaferi yaşama zamanı. Ülkeme ve Federasyonumuza kutlu olsun. Seçilen arkadaşlarıma başarılar diliyorum” dedi.

İşte ISF Genel Kurulunda Türkiye’den seçilen üyeler;

Doç Dr Bülent Bektaşer; ISF Yönetim Kurulu Üyeliği ve Sağlık ve Doping Başkanlığına
Nihat Doker; Atletizm Teknik Kurul Asbaşkanlığına,
Ramazan İmamoğlu; Badminton Teknik Kurul Asbaşkanlığına,
Birol Vural; Tenis Kurul Üyeliğine,
Levent Tanık; Hentbol Kurul Üyeliğine,
Manolya Akın; Aletli Jimnastik Kurul Üyeliğine,
Turgut Paşalı; Basketbol Kurul Üyeliğine,
Pervin Avşar; Oryantring Kurul Üyeliğine,
Gürbüz Balemir; Yüzme Kurul Üyeliğine,
Mehmet Demirdelen; Voleybol Kurul Üyeliğine
Rıza Savaş Yağcı; Futbol Teknik Kurul Üyeliğine seçildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor