Türkiye - Andora maçı nerde oynanacak?

Dünya Kupası grup elemelerinde 6 Eylül'de Türkiye ile Andora A milli futbol takımlarının karşılacaşacağı maç, Kayseri’de oynanacak. Futbol Federasyonu tarafından, ay yıldızlı milli takımımız açısından önem taşıyan karşılaşmanın Kayseri’de oynanması kararl

Türkiye - Andora maçı nerde oynanacak?
Dünya Kupası grup elemelerinde 6 Eylül'de Türkiye ile Andora A milli futbol takımlarının karşılacaşacağı maç, Kayseri’de oynanacak.
 
Futbol Federasyonu tarafından, ay yıldızlı milli takımımız açısından önem taşıyan karşılaşmanın Kayseri’de oynanması kararlaştırıldı. Federasyon bu kararını, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş Genel müdürlüğüne önce sözlü sonra da resmi yazıyla gönderdi. 32 bin 500 kişilik Kayseri Kadir Has Stadı, 11 Ağustos’da da Spor Toto Süper lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe arasındaki Süper kupa finaline de ev sahipliği yapacak. Kadir Has Stadı'nda daha öncede Türkiye-Azerbaycan, Azerbaycan Estonya milli maçları, son olarak da geçen Haziran ayında U-20 Dünya Kupası açılış maçı, grup ve çeyrek final maçları da oynanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler