Türkiye: 2 - Finlandiya: 3

2014 Dünya Kupası hazırlıkları kapsamında Avusturya'da kamp yapan A Milli Futbol Takımımız, Red Bull Arena'da Finlandiya'ya 3-2 yenildi. Roman Eremenko'nun 19'uncu dakikada attığı golle yenik duruma düşen Ay Yıldızlı ekibimiz, Burak Yılmaz'ın 21 ve 53'ünc

Türkiye: 2 - Finlandiya: 3

2014 Dünya Kupası hazırlıkları kapsamında Avusturya'da kamp yapan A Milli Futbol Takımımız, Red Bull Arena'da Finlandiya'ya 3-2 yenildi.

 

Roman Eremenko'nun 19'uncu dakikada attığı golle yenik duruma düşen Ay Yıldızlı ekibimiz, Burak Yılmaz'ın 21 ve 53'üncü dakikalardaki golleriyle skor üstünlüğünü yakaladı. Pukki 73'üncü dakikada ağları sarsarken, son sözü 90+2'de Hetemaj söyledi.

Salzburg'da iki golün de asistini yapan Arda Turan, futbolcuyla dikkati çekti.

Gürcistan galbiyetinin ardından Finlandiya'ya mağlup olan Milliler, üçüncü hazırlık maçını Salı Günü Bulgaristan ile oynayacak.
 

MAÇIN AYRINTILARI

Gurbetçilerden büyük ilgi

Avusturya ve Almanya'dan gelen çok sayıda gurbetçi taraftar, karşılaşmayı izledi.

Frederikson yerine Maenpaa

Finlandiya Milli Takımı'nda kaleci Frederikson, ısınma hareketleri sırasında sakatlık geçirdi. Frederikson'un yerine Maenpaa, Finlandiya kalesini korudu.

Soner ve Alper Potuk kamptan ayrılıyor

Macaristan ile yapılacak Ümit Milli maçı nedeniyle Soner Aydoğdu ve Alper Potuk, kamptan ayrılacak. Teknik sirektör Abdullah Avcı'nın bu oyuncuları A takıma alıştırmak için aldıklarını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor