Türk oyuncuya idmanda yumruk

 Alman basınında yer alan haberlere göre; yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Hamburg'un 2 gün önce yaptığı idmanda büyük bir kavga patlak verdi. Sırp oyuncu Slobodan Rajkovic ile Güney Koreli futbolcu Heung Min Son arasında çıkan ve yumruklaşmaya giden ka

Türk oyuncuya idmanda yumruk

 

Alman basınında yer alan haberlere göre; yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Hamburg'un 2 gün önce yaptığı idmanda büyük bir kavga patlak verdi. Sırp oyuncu Slobodan Rajkovic ile Güney Koreli futbolcu Heung Min Son arasında çıkan ve yumruklaşmaya giden kavgada yaralanan isim iki oyuncunun arasına girmeye çalışan Türk oyuncu Tolgay Arslan oldu.

 

Birbirleriyle şiddetli bir şekilde tartışan iki oyuncunun arasına girmek isteyen Tolgay, Rajkovic'in Güney Koreli Heung Min Son'a salladığı yumruğun hedefi oldu. Yumruğun etkisiyle sol kaşı açılan 22 yaşındaki futbolcu soyunma odasında tedavi edilirken, ciddi bir durumunun olmadığı belirtildi.

 

Olayla ilgili açıklamalarda bulunan Tolgay; akan kanı gördüğü zaman şok olduğunu ve başının döndüğünü belirtti. Güney Koreli Son'un kendisinden özür dilediği ifade eden genç oyuncu, sinirli olmadığını sözlerine ekledi.

 

Öte yandan kavgayı başlattığı öne sürülen Rajkovic, kadro dışı bırakılarak takımın Güney Kore'deki kampın kadrosuna alınmadı. Alman ekibi Rajkovic'den kendisine yeni bir kulüp bulmasını istedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor