Türk golcü Avrupa'nın zirvesinde

Takımına en çok katkı sağlayan isim oldu

Türk golcü Avrupa'nın zirvesinde
Spor Toto Süper Lig ile birlikte, Avrupa'nın ilk 6 büyük ligi dikkate alındığında 22 yaşının altında takımına gol ve asist toplamı olarak takımına en çok katkı sağlayan isim, kiralık olarak forma giydiği Twente'de fırtına gibi esen Enes Ünal oldu.

TWENTE'DE 7 GOL ATTI, 1 ASİST YAPTI

Manchester City'nin sezon başında Twente'ye kiraladığı Enes, ligde forma giydiği maçlarda rakip fileleri 7 kez havalandırırken 1 de asist yaptı. Enes böylece ligde 18 gol atan Twente'nin 8 golünde doğrudan rol oynamayı başardı.

Eredivisie'de 7 golü bulunan Enes Ünal, gol krallığı yarışında Feyenoord forması giyen ve kendisi gibi 7 gol atan Nicolai Jörgensen ile birlikte zirvede yer alıyor.

ENES VE BRUMA ARASINDA STERLING

Manchester City'nin geçen yıl 68 milyon Euro'ya satın aldığı Raheem Sterling, bu alanda zirvedeki Enes Ünal ile 3. sıradaki Bruma arasında yer alıyor. 

İngiliz yıldız bu sezon ligde Manchester City formasıyla sahaya çıktığı maçlarda 4 gol, 3 asistlik bir performans sergiledi. Sterling, bu sezon Manchester City'nin ligde attığı gollerin 7'sinde doğrudan rol almayı başardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler