Türk futbolunu mafya yönetiyor

'The Fix-Şike' adlı kitabıyla, dünyanın ilgisini bir anda şikeye çeken gazeteci-yazar Declan Hill'den şok iddia.2008 yılında yazdığı 'The Fix-Şike' adlı kitabıyla, dünyanın ilgisini bir anda şikeye çeken gazeteci-yazar Declan Hill, "2011 Play The Game-Oyu

Türk futbolunu mafya yönetiyor

'The Fix-Şike' adlı kitabıyla, dünyanın ilgisini bir anda şikeye çeken gazeteci-yazar Declan Hill'den şok iddia.

2008 yılında yazdığı 'The Fix-Şike' adlı kitabıyla, dünyanın ilgisini bir anda şikeye çeken gazeteci-yazar Declan Hill, "2011 Play The Game-Oyununu oyna" konferansında şok iddialarda bulundu.

Avrupa'da 15 binin üzerinde yasa dışı bahis sitesinin olduğunu belirten Hill, çetelerin futbolcuları önce rüşvetle, sonra da tehditle ikna(!) ettiğini öne sürdü. Şike mafyasının özellikle futbolcu menajerlerini kullandığına dikkat çeken ünlü yazar, "Türkiye ve Finlandiya gibi ülkelerde futbolu tamamen mafya yönetiyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor