Türk futbolunu bitirdiler!

Trabzonspor, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kendi aralarında oynayacakları maçlara konuk ekibin seyircisi alınmayacak.Pazar günü oynananacak Beşiktaş - Galatasaray derbisi öncesinde taraftarları şok eden bir karara alındı.Alınan bu karara göre dör

Türk futbolunu bitirdiler!

Trabzonspor, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kendi aralarında oynayacakları maçlara konuk ekibin seyircisi alınmayacak.

Pazar günü oynananacak Beşiktaş - Galatasaray derbisi öncesinde taraftarları şok eden bir karara alındı.

Alınan bu karara göre dört büyüklerin birbirleriyle oynayacakları maçlarda konuk ekip taraftarları stadyumdan takımlarını destekleyemeyecekler.

Konuyla ilgili TFF'den şu açıklama yapıldı: "Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor kulüplerinin, 2011-2012 sezonunda birbirleriyle yapacakları tüm müsabakalarda, deplasman takım taraftarları alınmayacak.

4 kulübün de "misafir seyirci alınmaması" kararı ile ilgili mutabakat içinde olduğu, Kulüpler Birliği Vakfı tarafından Türkiye Futbol Federasyonu'na iletildi.

Kulüpler tarafından alınan bu kararı kamuoyu ile paylaşırız."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor