Türk futbolunda tarihi protesto

PTT 1. Lig ekiplerinden Tavşanlı Linyitspor'un futbolcuları Orduspor deplasmanında maç başlamadan önce yönetimlerini tarihi bir şekilde protesto etti. Linyitli oyuncular santra noktasında omuz omuza durarak maça 25 saniye başlamadılar. Bu protesto geçtiği

Türk futbolunda tarihi protesto

PTT 1. Lig ekiplerinden Tavşanlı Linyitspor'un futbolcuları Orduspor deplasmanında maç başlamadan önce yönetimlerini tarihi bir şekilde protesto etti. Linyitli oyuncular santra noktasında omuz omuza durarak maça 25 saniye başlamadılar. Bu protesto geçtiğimiz ay İspanya'da Racing Santanderli oyuncuların yaptığı protestoyu hatırlattı.

PTT 1'inci Lig ekiplerinden Orduspor, kendi sahasında Tavşanlı Linyitspor'u ağırlarken, konuk takımın protestosu dikkat çekti. Ordu'daki maçın başlama düdüğüyle birlikte Tavşanlı Linyitsporlu futbolcular, sahanın ortasında kol kola girerek yönetimi protesto etti. 25 saniye süren protestonun ardından oyuncular tekrar maça döndü. Bu protesto sırasında Ordusporlu futbolcular da top çevirerek rakiplerine bir anlamda destek verdi.

Protestonun nedeninin ise ödenmeyen ücretler olduğu belirtildi. Alacakları nedeniyle böyle bir protesto yapan Tavşanlı Linyitspor mücadeleyi 3-0 kaybetti.

Bu protestonun bir benzerini geçtiğimiz Ocak ayı içinde İspanya'da Racing Santanderli oyuncular gerçekleştirmişti. Santanderli oyuncuların protestosu üzerine hakem takım kaptanının yanına gelerek "Oynayacak mısnız?" diye sordu. Santanderli oyunculardan "hayır" cevabı alınca maçı tatil etmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor