Türk futbolunda AIDS şoku!

Yeni sezona merhaba diyerek 1 Temmuz'da çalışmalara başlayan Fethiyespor direkten döndü. Lacivert-beyazlı ekip, daha önce her konuda anlaşmaya vardığı ve 15 gün boyunca kampta denenen Fildişi Sahilli golcü Amed Toure'yi sağlık kontrolünden geçirince gerçe

Türk futbolunda AIDS şoku!

Yeni sezona merhaba diyerek 1 Temmuz'da çalışmalara başlayan Fethiyespor direkten döndü. Lacivert-beyazlı ekip, daha önce her konuda anlaşmaya vardığı ve 15 gün boyunca kampta denenen Fildişi Sahilli golcü Amed Toure'yi sağlık kontrolünden geçirince gerçek ortaya çıktı. Oyuncuyla sözleşme imzalamamasına karşın çalışmalara dahil eden teknik heyet yönetime olur verince Fildişili golcü kontrole sokuldu. Burada HIV virüsü tespit edilen Toure apar topar gönderildi.

Kontroller sonucunda gerçek ortaya çıkınca Fethiyespor büyük bir sıkıntıdan ucuz kurtulmuş oldu. Toure'yi ülkesine geri gönderen yönetim şimdi başka bir golcüyü renklerine katmak için harekete geçmiş durumda. Forvet tercihinin yine bir yabancıdan yana kullanılması düşünülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor