Türk futboluna Trabzon damgası

Gençlik ve Geliştirme Merkezi Koordinatörü Sadi Tekelioğlu, altyapıda yer alan tüm takımların bulundukları liglerde lider olduğunu, ayrıca bu takımlardaki oyuncuların Türk futboluna gelecekte damga vuracak nitelikte olduklarını vurguladı.Sonuçların yanı s

Türk futboluna Trabzon damgası

Gençlik ve Geliştirme Merkezi Koordinatörü Sadi Tekelioğlu, altyapıda yer alan tüm takımların bulundukları liglerde lider olduğunu, ayrıca bu takımlardaki oyuncuların Türk futboluna gelecekte damga vuracak nitelikte olduklarını vurguladı.

Sonuçların yanı sıra iyi futbolcular yetiştirmek olduğunu belirten Tekelioğlu, “Takımlarımız hem iyi futbol oynayıp hem de bulundukları liglerde lider olarak yarışı sürdürüyorlar. Bu bizi çok mutlu ediyor” dedi

Tekelioğlu, “Bugüne kadar hem 1461 Trabzon’a hem de A takımımıza oyuncu kazandırdık, kazandırmaya da devam edeceğiz. Hasan Ahmet Sarı düzenli olarak milli takıma davet ediliyor. Milli oyuncu sayımızı yakın zamanda arttıracağız. Altyapımızda çok kaliteli oyuncular var. Yakın gelecekte Trabzonspor’a ve Türk futboluna büyük katkılar yapacaklarını, hatta damga vuracaklarını düşünüyorum. Taraftarlarımızı söylediklerimizin doğruluğunu anlamaları için oynayacağımız maçlara davet ediyoruz. Gençlerimizi büyük bir keyifle izleyeceklerdir” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor