Türk futbolu sandık başında

Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda mevcut başkan Yıldırım Demirören seçime tek aday olarak giriyor. Haluk Ulusoy'un 60 oya ulaşamadığı açıklandı. Yıldırım Demirören: 214 imza sayısı Haluk Ulusoy: 39 imza sayısı Mükerer imza: 26 Ayr

Türk futbolu sandık başında
Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda mevcut başkan Yıldırım Demirören seçime tek aday olarak giriyor. Haluk Ulusoy'un 60 oya ulaşamadığı açıklandı.
 
Yıldırım Demirören: 214 imza sayısı
 
Haluk Ulusoy: 39 imza sayısı
 
Mükerer imza: 26
 
Ayrıntılar birazdan...
 
GENEL KURUL ÖNCESİ GERGİNLİK
 
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda başkan adaylarından Haluk Ulusoy ile oğlu Saffet Ulusoy'un otele girişi sırasında gerginlik yaşandı.
 
 Güvenlik görevlileri, akreditasyon kartı olmaması sebebiyle Saffet Ulusoy'un genel kurulun yapılacağı kata çıkmasına engel olmak istedi. Haluk Ulusoy ve Saffet Ulusoy, güvenliğin ilk müdahalesinden geçerek, genel kurulun yapılacağı kata çıktı. Burada bir kez daha durdurulan Haluk Ulusoy ve ekibi, kısa süren tartışmanın ardından salona girerken, oğul Ulusoy ise otelin lobisine indi.
 
YILDIRIM DEMİRÖREN'İN LİSTESİ
 
Başkanvekilleri: Hüsnü Güreli, Servet Yardımcı, Ali Dürüst, Nihat Özdemir.
 
Yönetim kurulu: Erhan Kamışlı, Kaan Terzioğlu, Mustafa Çağlar, Ahmet Gökçek, Cengiz Zülfikaroğlu, Ali Düşmez, Arif Koşar, İbrahim Usta, Yaşar Aşçıoğlu.   
 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler