Türk futbolu ondan kurtulamıyor!

Türk futbolunu bataklığa sürükleyen , şikeyi futbolun parçasına haline getirerek tamamen kirleten Aziz Yıldırım kaldığı yerden devam etmek için harekete geçiyor.Yıldırım'ın, Fenerbahçe Başkanlığı için yönetim listesini güçlü isimlerle kurarak , yıllardır

Türk futbolu ondan kurtulamıyor!

Türk futbolunu bataklığa sürükleyen , şikeyi futbolun parçasına haline getirerek tamamen kirleten Aziz Yıldırım kaldığı yerden devam etmek için harekete geçiyor.

Yıldırım'ın, Fenerbahçe Başkanlığı için yönetim listesini güçlü isimlerle kurarak , yıllardır sürdürdüğü oyunları daha güçlü bir şekilde devam ettirmenin peşinde olduğu ortaya çıktı. Özellikle elinde oynattığı Ulusal medyayı tamamıyla kullanmayı hedefleyen Yıldırım'ın yeniden başkanlığa geldiğinde Türk futbolunu yeniden büyük bir kaosa sürükleyeceği öngörülüyor.

Fenerbahçe’de Aziz Yıldırım, başkanlık için yeniden aday olup olmayacağıyla ilgili henüz net bir açıklama yapmadı ya da görüş bildirmedi. Ancak Yıldırım’ın şu anda yönetim oluşturma konusunda çalışma yaptığı ve ciddi bir yol kat ettiği ortaya çıktı. Eski iki yönetici Murat Özaydınlı ve Mahmut Uslu’yu yönetime alacak olan Yıldırım bu iki ismi; medya üzerinde etkilerinin olması, kamuoyu yaratmayı çok iyi bilmeleri ve kulübü iyi tanımalarından dolayı istiyor. Yıldırım ayrıca tekrar Uğur Dündar, Önder Fırat, ikna edebilirse Ali Koç, sürekli birlikte olduğu Gaziantepspor eski Başkanı Celal Doğan, Vefa Küçük ve son olarak Papermoon’da verilen yemeğe davet edilen Raif Dinçkök’ü listenin başına yazdı. Yıldırım bu isimlerden Koç ve Dinçkök’ün girmeme ihtimalini de gözönünde bulunduruyor ancak son güne kadar iki ismi ikna etmek için çalışacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor