"Türk futbolu çok korkunç"

Kardemir Karabükspor’un teknik direktörü Yılmaz Vural,çarpıcı açıklamalarda bulundu Bir gazetecinin gelecek yıldan itibaren 14 yabancı oyuncunun yer alması yönünde iletilen bir soruya ise Vural, “Türk yabancı oyuncu ayrımını şiddetle yaparsanız, ödemeden,

"Türk futbolu çok korkunç"
Kardemir Karabükspor’un teknik direktörü Yılmaz Vural,çarpıcı açıklamalarda bulundu
 
Bir gazetecinin gelecek yıldan itibaren 14 yabancı oyuncunun yer alması yönünde iletilen bir soruya ise Vural, “Türk yabancı oyuncu ayrımını şiddetle yaparsanız, ödemeden, takım kadrosuna kadar farklı bir boyuta getirirsek bu futbolun bitişi anlamına gelir. Hiçbir takımı idare edemezsiniz. Önümüzdeki sezondan sonra bu ligde çok fazla sayıda yabancı oyuncu gelecek. Bu lig Türkiye ligi mi, Türk oyuncu ve Türk antrenörün çoğunlukta olması gereken bir lig mi, yoksa azınlıkta mı kalacak? 14 tane yabancısının olduğu yerde 14 farklı dil konuşulmak zorunda olursa bu kadar tercüman mı var. Gelecek adına Türk futbolu çok korkunç ve hiç iyi bir gelişim değil. Biz Avrupa ile kendimizi kıyaslayamayız. Avrupa’da her antrenörün kendi dilinin yanında İngilizcesi de var. Türk futbolu önümüzdeki seneler büyük bir kaosun içine giriyor. Futbol kulüplerinin tek amacı var para, para. Kulüpler Birliği de aynı, hiç futbol gelişimi adına bir çalışmalarını duymadık. Alt yapılara önem verilmiyor. Hep para, para, para” cevabını verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor