Türk futbolcuyu kurşuna dizdiler

Konya'nın Kulu ilçesinden İsveç’e yerleşen göçmen bir ailenin çocuğu olan 23 yaşındaki Diren Öz, kimliği belirsiz kişiler tarafından kurşun yağmuruna tutulduktan sonra hayatını kaybetti. Göteborg’un Biskopsgarden Caddesi'nde meydana gelen olayda kimliği b

Türk futbolcuyu kurşuna dizdiler

Konya'nın Kulu ilçesinden İsveç’e yerleşen göçmen bir ailenin çocuğu olan 23 yaşındaki Diren Öz, kimliği belirsiz kişiler tarafından kurşun yağmuruna tutulduktan sonra hayatını kaybetti.

 

Göteborg’un Biskopsgarden Caddesi'nde meydana gelen olayda kimliği belirsiz kişiler talihsiz gencin önünü kesti. Görgü tanıklarının ifadesine göre, yanlarında getirdikleri tabancalarla gurbetçi gence kurşun yağdırmaya başlayan 3 kişi, olay yerinden hızla uzaklaştı. Göteborg polisi, kurşunlardan 3'ünün Diren Öz’ün gövdesine, 5'inin de başına isabet ettiğini bildirdi.

Güvenlik yetkilileri, olayla ilgili olarak ellerinde güçlü deliller bulunduğunu ve faillerin kısa sürede yakalanacağını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler