Türk futbolcu Chelsea'yi reddetti!

Uzun zamandır Chelsea ve Benfica'nın kadrosuna katmak istediği genç futbolcu, sürpriz bir karara imza attı.Chelsea teknik direktörü Jose Mourinho'nun uzun zamandır takip ettiği ve kadrosuna katmak istediği Türk futbolcu transfer dedikodularına attığı imza

Türk futbolcu Chelsea'yi reddetti!

Uzun zamandır Chelsea ve Benfica'nın kadrosuna katmak istediği genç futbolcu, sürpriz bir karara imza attı.

Chelsea teknik direktörü Jose Mourinho'nun uzun zamandır takip ettiği ve kadrosuna katmak istediği Türk futbolcu transfer dedikodularına attığı imza ile son noktayı koydu. Futbol hayatını Belçika'da sürdüren ve Chelsea'nin yanı sıra Benfica'nın teknik direktörü Jorge Jesus tarafından da takip edilen Sefa İşçi, Avrupa'nın diğer büyük kulüplerinin de transfer radarına girmişti. Süper Lig'den de birçok transfer teklifi alan genç futbolcu, Belçika'da kalmayı tercih etti.

 Benfica teknik direktörü Jorge Jesus'un oyuncuyu bir sene B Takımda oynatma isteği yüzünden eli güçlenen Mourinho'nun Chelsea'si bu transferde mutlu sona çok yaklaşmıştı. Kulübü Anderlecht ile her konuda anlaşan Chelsea ise Sefa İşçi'ye imza attırdıktan sonra Hollanda Ligi takımlarında Vitesse'ye kiralamayı planlıyordu. Genç futbolcunun Hollanda ve Portekiz Ligi'nde oynamak istememesi iki kulübüde zor durumda bıraktı. Bu sırada sürpriz bir şekilde Sefa'nın transferi için devreye giren Zulte Waregem genç futbolcuya imzayı attırdı.

UEFA Gençlik Ligi de dahil olmak üzere bu yıl Anderlecht formasıyla 12 resmi maça çıkan Sefa İşçi, genç takımla da sezon içinde birçok karşılaşmada forma giydi. Toplu ve topsuz oyundaki başarısı ile göze çarpan Sefa, güçlü top kontrolü ve pas yeteneğiyle de tanınıyor. Daha önce Belçika'nın alt milli takımlarında oynayan Sefa İşçi, daha sonra Türkiye 19 Yaş Altı Milli takımı'nda devam etti. Sefa Ay-Yıldızlı formayı 1 kez giydi. 18 yasşında olan Sefa, Belçika için 28 maça çıkıp 2 gol atmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor