Türk asıllı yıldız 25 milyona gitti!

Sezon boyunca sürekli konuşulan transferde en büyük adım atıldı. Borussia Dortmund'un Türk asıllı yıldızı İlkay Gündoğan'ın transferinde sona gelindi. Dortmund ile İngiltere Premier Lig ekibi Manchester City, bonservis konusunda uzlaşma sağladı.   25 MİLY

Türk asıllı yıldız 25 milyona gitti!
Sezon boyunca sürekli konuşulan transferde en büyük adım atıldı. Borussia Dortmund'un Türk asıllı yıldızı İlkay Gündoğan'ın transferinde sona gelindi. Dortmund ile İngiltere Premier Lig ekibi Manchester City, bonservis konusunda uzlaşma sağladı.
 
25 MİLYON EURO BONSERVİS
 
Yeni sezonda dünyaca ünlü teknik adam Pep Guardiola'nın çalıştıracağı City'nin, İlkay için Dortmund'a 25 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği ifade edildi. Alman Sport Bild, transferin çok kısa süre içerisinde resmen duyurulacağına yazdı.
 
RAFA KALKABİLECEĞİ İLERİ SÜRÜLMÜŞTÜ
 
Guardiola'nın sezon içerisinde de İlkay Gündoğan ile yakından ilgilendiği yönünde haberler çıkmış ancak yıldız orta saha oyuncusunun yaşadığı sakatlık sonrası transferin rafa kalkabileceği ileri sürülmüştü.
 
EURO 2016'DA YOK
 
Bilindiği üzere yakın bir süre önce ciddi bir sakatlık geçiren İlkay Gündoğan'ın, Almanya Milli Takımı ile Fransa'da düzenlenecek EURO2016'da boy gösteremeyeceği duyurulmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler