Turgutluspor'da istifa sancısı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Turgutluspor'da, kulüp başkanı Adnan Demirel, yönetimindeki istifalarla ilgili olarak, "Şartlar ne olursa olsun Turgutluspor'un menfaatleri doğrultusunda hareket edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın" dedi. Başka

Turgutluspor'da istifa sancısı
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Turgutluspor'da, kulüp başkanı Adnan Demirel, yönetimindeki istifalarla ilgili olarak, "Şartlar ne olursa olsun Turgutluspor'un menfaatleri doğrultusunda hareket edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın" dedi.
 
Başkan Demirel, gazetecilere yaptığı açıklamada, yönetim kurulundan istifa eden 5 kişiye, bugüne kadar verdikleri hizmetten dolayı teşekkür etti.
 
İstifalar ve son zamanlardaki sportif başarısızlığın, maddi problemlerden kaynaklanmadığını savunan Demirel, "Hiçbir oyuncumuzun alacağı yok. Şartlar ne olursa olsun Turgutluspor'un menfaatleri doğrultusunda hareket edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. En kısa sürede yönetim kurulu toplantısı düzenleyip, yedek üyelerden görevlendirme yapacağız" diye konuştu.
 
Ligde geçen hafta Keçiörengücü'ne 4-1 mağlup olan Turgutluspor'da, ikinci başkan Gökhan Özkızılcık, asbaşkanlar Faik Bağçecikli ve Ömer Çetin, basın sözcüsü Orçun Semizler ve genel sekreter Fatih Çetinkaya, yönetim kurulu üyeliğinden istifa etmişlerdi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler