Turgay Güdü MHK'da ne yapıyor

Trabzon Futbolu bilinçli olarak yok edilmeye çalışılırken gerek (TFF) Türkiye Futbol Federasyonu’nun , gerekse (MHK) Merkez Hakem Kurulu’nun Trabzonlu üyeleri buna seyirci kalmaya devam ediyorlar.Trabzon takımlarının maçlarına atanan hakemler, kıyımlarına

Turgay Güdü MHK'da ne yapıyor

Trabzon Futbolu bilinçli olarak yok edilmeye çalışılırken gerek (TFF) Türkiye Futbol Federasyonu’nun , gerekse (MHK) Merkez Hakem Kurulu’nun Trabzonlu üyeleri buna seyirci kalmaya devam ediyorlar.

Trabzon takımlarının maçlarına atanan hakemler, kıyımlarına devam ederken Trabzon’u  Merkez Hakem Kurulu’nda (MHK )'da temsil eden Turgay Güdü ne iş yapıyor?

Hakem atamalarından bi haber (!), Trabzon takımlarının katledilişlerini izlemekten öteye bir icraatı olmayan Güdü , acaba kimlerin haklarını korumak için görevine devam etmekte ısrarlı.

MHK Üyesi  Turgay Güdü ,son olarak Trabzon takımlarından Trabzon Kanuni FK’nin Batman Petrol karşısında katledilişini biliyor mu? Batman Petrolspor-Trabzon Kanuni FK karşılaşması için atanan hakemleri hiç mi gözü görmedi.

Trabzon Kanuni FK sadece bir örnek, 3.Lig 2.Grupta kümede kalma mücadelesi vermesinin tek sebebi da bu güne kadar yaşadığı hakem hataları 

Batman Petrolspor Play-Of mücadelesi verirken Trabzon Kanuni FK’nın küme düşmeme mücadelesi verdiği rakiplerinden birisi de Adıyamanspor.

Hal böyle olurken bu karşılaşmanın orta hakeminin Malatya bölgesi hakemlerinden Mutlu Dalbudak, yan hakemlerinden birisinin Elazığ Bölgesi hakemi Erkan Yılmaz ve diğerinin Adıyaman Bölgesi hakemi Servet Toktaş  4.hakeminin ise yine Adıyaman Bölgesi hakemi Burhan Gündoğdu olması sadece tesadüf mü?

MHK Karadeniz Bölge Temsilciliği görevinde bulunan Turgay Güdü bu atama listesine karışamıyorsa bile gözünün ucuyla bile bakma gereksinimi duymadı mı?

Ve Kanuni Futbol Kulübü’nün Batman’da nasıl katledildiğini, mutlak penaltısının verilmediğini, haksız yere Kanuni FK futbolcusunun 2.sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldığını biliyormu…

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler