Turgay Bahadır İBB'de

 Bursaspor'un şampiyonluk kadrosunda yer alan ancak geçtiğimiz sezon yedek kulübesinde kalan golcü futbolcu Turgay Bahadır İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile anlaştı. Bursaspor'un şampiyonluk kadrosunda yer alan ve geçtiğimiz hafta UEFA Avrupa Ligi 3. ö

Turgay Bahadır İBB'de

 

Bursaspor'un şampiyonluk kadrosunda yer alan ancak geçtiğimiz sezon yedek kulübesinde kalan golcü futbolcu Turgay Bahadır İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile anlaştı. 

Bursaspor'un şampiyonluk kadrosunda yer alan ve geçtiğimiz hafta UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda karşılaşılan KuPS maçına sonradan dahil olan Turgay Bahadır İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile anlaştı. 

Transfer çalışmalarının yaklaşık 2 aydır sürdüğü ve bugün İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başkanı Çağatay Kalkancı ile Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'nın transferin netleşmesi için özelbir görüşme yaptıkları ifade edildi.

 

BURSASPOR 1 MİLYON EURO KAZANACAK

Öte yandan yeşil-beyazlı kulübün Turgay Bahadır'ın transferinden kasasına 1 milyon Euro koyacağı ifade edildi. Golcü futbolcu için yarın saat 14.30'da İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un Langa Tesisleri'nde imza töreni düzenlenecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor