Tuncay Şanlı yeniden Ada'da

Almanya'da Wolfsburg forması giyen milli oyuncumuz Tuncay Şanlı dünyaca ünlü microblog sitesi twitter'dan İngiltere Premier Lig takımlarından Bolton Wanderers'a transferini duyurdu.Geçtiğimiz sezonun devre arasında bir başka Premier Lig takımı Stoke City'

Tuncay Şanlı yeniden Ada'da

Almanya'da Wolfsburg forması giyen milli oyuncumuz Tuncay Şanlı dünyaca ünlü microblog sitesi twitter'dan İngiltere Premier Lig takımlarından Bolton Wanderers'a transferini duyurdu.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında bir başka Premier Lig takımı Stoke City'den Wolfsburg'a transfer olan oyuncu, "Bolton'da sağlık kontolündeyim. Bir saat içinde yeniden Premier Lig'e dönüyorum" dedi.

Tuncay'ın kulübü Wolfsburg da resmi sitesinden yaptığı açıklamada Tuncay'ın dün yapılan öğlen antremanına katılmadığını belirtip, oyuncunun Bolton ile görüşmek için İngiltere'de olduğunu açıkladı. Açıklamada Teknik direktör Felix Magath'ın da "Umarız bu transfer bir kaç gün içinde tamamlanır" dediğine yer verildi.

PREMİER LİG'TEN AYRI KALAMADI

29 yaşındaki Tuncay, henüz 21 yaşında alt yapısından yetiştiği Sakaryaspor'dan Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Fenerbahçe'de kaptanlığa kadar yükselen oyuncu, 5 yıl sarı lacivertli formayı giydikten sonra 2007 yazında kontratının bitmesinin ardından İngiltere Premier Ligi takımlarından Middlesbrough'ya transfer olmuştu.

Middlesbrough'da zaman zaman yedek kalan Tuncay buna rağmen kendini kabul ettirmeyi başarmış, 2009 yazında küme düşen Middlesbrough'dan 5 milyon sterline Stoke City'e transfer olarak Premier Lig'de futbol oynamaya devam etmişti. Burada beklediği ortamı bulamayan Tuncay, sık sık yedek kalıp teknik direktörüyle sıkıntılar yaşadığı Stoke'dan da geçtiğimiz yaz 4 milyon sterlin bonservis bedeliyle Alman ekibi Wolfsburg'a transfer olmuştu.

Burada yaşanan teknik direktör değişikliğiyle birlikte yeni teknik direktörü Felix Magath ile yıldızı barışmayan Tuncay, Bundesliga'da sadece 4 kez forma şansı bulmuştu. Bu sezon başında da Almanya Kupası'nda Leipzig'e 3-2 elendikleri maçta oyuna 31. dakikada dahil olan Tuncay, yeni hocası tarafından 62. dakikada oyundan alınmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor