Tuncay İngiltere'de alay konusu

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Stoke City'de forma giyen milli futbolcu Tuncay Şanlı sosyal paylaşım sitesi Facebook'a kendisiyle ilgili gollerin olduğu videoları koyunca İngiltere'de alay konusu oldu.Stoke City'de mutsuz olduğunu her fırsatta dile ge

Tuncay İngiltere'de alay konusu

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Stoke City'de forma giyen milli futbolcu Tuncay Şanlı sosyal paylaşım sitesi Facebook'a kendisiyle ilgili gollerin olduğu videoları koyunca İngiltere'de alay konusu oldu.

Stoke City'de mutsuz olduğunu her fırsatta dile getiren ancak transfer girişimlerinden olumsuz sonuç alan milli yıldız Tuncay Şanlı İngiltere'de alaya alındı. Tuncay'ın ünlü sosyal paylaşım sitesi facebook'taki sayfasında kendisine ait aralarında Fenerbahçe'de attığı gollerin de olduğu 10 güzel golü paylaşması İngiliz basını tarafından 'ti'ye alındı. İngiliz Daily Star Gazetesi, Tuncay'ın bu yolla kendisine kulüp bulmaya çalıştığını ve facebook hesabını menajeri gibi kullandığını yazdı.
29 yaşındaki milli futbolcu bu sezon yalnızca 3 maçta sahaya ilk 11'de çıkmıştı. Teknik Direktörü Tony Pulis'le de sorunlar yaşayan Tuncay için İngiliz ekibi Blackburn Rovers'ın devrede olduğu ifade ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor