Tunay: Trabzonspor'la görüştüm

Bundesliga'nın güçlü ekiplerinden Hamburg'daki başarısıyla Türkiye A Milli Takımı'na kadar yükselme başarısı gösteren 20 yaşındaki Tunay Torun, ay - yıldızlı formayı giymekten gurur duyduğunu ve milli takıma uzun yıllar hizmet etmek istediğini söyledi.Gen

Tunay: Trabzonspor'la görüştüm

Bundesliga'nın güçlü ekiplerinden Hamburg'daki başarısıyla Türkiye A Milli Takımı'na kadar yükselme başarısı gösteren 20 yaşındaki Tunay Torun, ay - yıldızlı formayı giymekten gurur duyduğunu ve milli takıma uzun yıllar hizmet etmek istediğini söyledi.

Genç yetenek, Türkiye'nin 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası'na mutlaka katılacağını da belirtti. 

Türkiye A Milli Takım kadrosuna ikinci kez çağrılan gurbetçi futbolcularımızdan Hamburg'un genç yeteneği Tunay Torun, Ay-Yıldızlı takımın yeni bir oluşum içinde olduğunu ve 2012 Avrupa Şampiyonası'na mutlaka katılacağına inandığını söyledi.

Guus Hiddink'in kadroya çağırdığı genç futbolcularla çok yakından ilgilendiğini, bunun da kendilerini çok mutlu ettiğini belirten Tunay, "İkinci kez milli takıma çağrıldım. Hocamız, başta ben olmak üzere özellikle genç futbolcularla çok yakından ilgileniyor.

Bu bizim hem motivasyonumuzu arttırıyor hem de bizi çok mutlu ediyor. Milli takım genç kadrosuyla yeni bir oluşum içinde. Birlikte oynamaya ihtiyacımız var. Sabredilirse başarı geleceğine inanıyorum. " dedi.

Türk Milli Takımı'nda çok kaliteli oyuncuların bulunduğunu ve 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası'na mutlaka katılacağını ifade eden Tunay, "Avusturya karşısında alınan 2-0 galibiyet bizim için çok önemliydi. Grubu ikinci bitirme yolunda bizi avantajlı duruma getirdi.

3 Haziran'da Belçika ile deplasmanda oynayacağımız karşılaşma da hayatı önem taşıyor. O maçı da kazanırsak en iyi ikinci olup şampiyonaya direkte katılabilme ihtimali da var. Şansımızı sonuna kadar kovalayacağız" şeklinde konuştu.

"EVET TRABZONSPOR'LA KONUŞTUM..." okumak için ikinci sayfaya geçiniz...


Türkiye forması giymenin kendisinin en büyük hayallerinden biri olduğunu, bunu da gerçekleştirdiği için çok mutlu olduğunu aktaran Tunay, "Ay-Yıldızlı formayı giymek benim için büyük onur.

En büyük hayallerimden birini gerçekleştirdiğim için çok mutluyum. Uzun yıllar milli takıma hizmet etmek istiyorum. " dedi.

Türkiye Süper Ligi'nde bu sezon şampiyonluğa oynayan Trabzonspor'un kendisini transfer etmek istediği konusuna da açıklık getiren genç yıldız, "Trabzonspor'la bir görüşmem oldu. Ancak henüz somut adımlar atılmadı.

Türkiye Süper Ligi'nde şampiyonluklara imza atmış bir kulübün beni transfer listesine alması beni çok gururlandırdı.

Hamburg'la sezon sonuna kadar sözleşmem var. Şuan konuşmak erken olur. Sezon sonunda bir karar vereceğim. Hamburg'da mutsuz değilim. Takımımda kalma ihtimalim de var. " ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler