Tunay Torun kararını verdi!

Hamburg’da forma giyen 21 yaşındaki milli futbolcumuz Tunay Torun, Bundesliga’ya yükselen Hertha Berlin’e transfer oldu. Alman İkinci Ligi'nde lider durumda bulunan ve sezonun bitimine 3 hafa kala Birinci Lig'e (Bundesliga) çıkmayı garantileyen Hertha BSC

Tunay Torun kararını verdi!

Hamburg’da forma giyen 21 yaşındaki milli futbolcumuz Tunay Torun, Bundesliga’ya yükselen Hertha Berlin’e transfer oldu.

 

Alman İkinci Ligi'nde lider durumda bulunan ve sezonun bitimine 3 hafa kala Birinci Lig'e (Bundesliga) çıkmayı garantileyen Hertha BSC Berlin,  Hamburger SV'da forma giyen milli futbolcu Tunay Torun'u (21) renklerine bağladı.

 

Başkent kulübünden yapılan açıklamada, Tunay'ın, bonservis ücreti ödenmeden gelecek sezondan itibaren 3 yıllığına Hamburger SV'dan transfer edildiği belirtildi. Hertha Berlin'in menajeri Michael Preetz, bir çok kulübün istediği Tunay'ı transfer ettiklerinden dolayı mutlu olduğunu belirterek, Tunay'ın genç, hırslı, gelişme potansiyeli olan bir oyuncu olduğunu ve Hertha Berlin'e uyduğunu söyledi.

 

Tunay da transferden dolayı mutlu olduğunu, Hertha Berlin'e transferinin kariyerinde attığı bir diğer adım olduğunu ve burada kendisini daha da geliştirebileceğine inandığını bildirdi. Hamburger SV'da şimdiye kadar 27 lig maçında forma giyen ve 2 gol atan Tunay, Hertha Berlin'de 11 numaralı formayı giyeceği kaydedildi.

 

Tunay, Türk A Milli takımında 1 kez, 21 yaş altı milli takımında da 5 maçta forma giydi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor