Tunay karmaşası! TS mi Paşa mı?

Trabzonspor'un gündemindeki isimlerden olan Bundesliga ekiplerinden Stuttgart'ın Türk futbolcusu Tunay Torun'un transferiyle ilgili ilginç gelişmeler yaşanıyor.Trabzonspor'un talip olduğu bilinen Tunay Torun için bugün Kasımpaşaspor cephesinden ilginç bir

Tunay karmaşası! TS mi Paşa mı?

Trabzonspor'un gündemindeki isimlerden olan Bundesliga ekiplerinden Stuttgart'ın Türk futbolcusu Tunay Torun'un transferiyle ilgili ilginç gelişmeler yaşanıyor.

Trabzonspor'un talip olduğu bilinen Tunay Torun için bugün Kasımpaşaspor cephesinden ilginç bir iddia ortaya atıldı. Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz yaptığı açıklamada "Tunay Torun ile alakalı gerekli anlaşmaları yaptık. Transfer sezonunun açılmasıyla resmi imzalar atılacak" dedi.

Kasımpaşa cephesinin bu iddiası üzerine Haber61.net spor servisinin edindiği bilgiye göre Kasımpaşa ve Tunay arasında herhangi bir somut anlaşma olmamakla birlikte Trabzonsporlu yetkililerin de Tunay için görüşmeleri devam ettirdiği öğrenildi. Bordo mavili takımın alternatif olarak kadrosuna katmak istediği oyuncuyu teknik direktör Mustafa Reşit Akçay'ın istediği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler