"Tüm Sözlerimin arkasındayım"

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Bekiroğlu, dün yaptığı, "Zokora cezası Aydınlar'ın yürüttüğü oyunun bir parçasıdır. Aydırlar derhal gidip taraftarı olduğu takımın başına geçmelidir" açıklamasından sonra PFDK'ya sevk edilmişti.Bekiroğlu, yaptığı aç

"Tüm Sözlerimin arkasındayım"

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Bekiroğlu, dün yaptığı, "Zokora cezası Aydınlar'ın yürüttüğü oyunun bir parçasıdır. Aydırlar derhal gidip taraftarı olduğu takımın başına geçmelidir" açıklamasından sonra PFDK'ya sevk edilmişti.

Bekiroğlu, yaptığı açıklamada, sözlerinin sonuna kadar arkasında olduğunu belirterek, "Zokora'ya verilen cezayı asla içime sindiremiyorum. O ceza bir düzenin parçası. Bana ne ceza verirseler versinler, itiraz etmeyi düşünmüyorum. Ama kulübümü de zor durumda bırakmam. Eğer kulüp adına savunma vermem gerekirse veririm" diye konuştu.

"FENERBAHÇE MAÇINI KAZANACAĞIZ"

Bekiroğlu, Fenerbahçe maçını kazanmak için ne gerekiyorsa yapılacağına inandığını da belirterek, "Bu maç camia açısından çok önemli. Sahaya çıkıp onurlu bir şekilde mücadele edeceğiz. Futbol sonuç olarak bir oyun. Her ne kadar bunu söylememize izin dahi vermeseler de biz bunun için çalışmaya devam edeceğiz. Fenerbahçe maçını atlatınca her şeyin bizim için daha güzel olacağını düşünüyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor