TÜFAD'tan Tolunay Kafkas'a ziyaret

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği(TÜFAD)Trabzon Şubesi, Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ve ekibini kaldıkları otelde ziyaret etti.TÜFAD Trabzon şubesinden yapılan basın açıklamasında şubemize kayıtlı Trabzonspor’un eski futbolcularından olan

TÜFAD'tan Tolunay Kafkas'a ziyaret

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği(TÜFAD)Trabzon Şubesi, Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ve ekibini kaldıkları otelde ziyaret etti.

TÜFAD Trabzon şubesinden yapılan basın açıklamasında şubemize kayıtlı Trabzonspor’un eski futbolcularından olan Tolunay Kafkas Trabzonspor’dan ayrıldıktan sonra gittiği takıma Trabzon’dan Orhan Çıkrıkçı, Muzaffer Bilazer ve Omay Yılmazer’i alarak ne kadar Trabzon sevgisi ile dolu olduğunu ve ne kadar Trabzonspor sevdalısı olduğunu  söylemeye gerek var mı bilemiyoruz.

TÜFAD Trabzon Şubesi Nurettin Balaban, Nedim Karadeniz ve Çoşkun Kantekin’le Tolunay Kafkas ve ekibiyle uzun süre sohbet ettikten sonra, en kısa zamanda kendilerini Karabük’e giderek ziyaret edeceklerini ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor