TÜFAD'tan Ankara'ya çıkarma

TÜFAD Trabzon şubesi Ankara’daki ziyaretlerine başladı.İlk ziyaretine Spordan Sorumlu Devlet bakanlığı, Adalet Bakanlığı ve TBMM Başkanlığı yapan Milletvekili Mehmet Ali Şahin bey ile başlayan Başkan Nurettin Balaban, Fethi Türkoğlu, Giray Bulak ve TÜFAD

TÜFAD'tan Ankara'ya çıkarma

TÜFAD Trabzon şubesi Ankara’daki ziyaretlerine başladı.

İlk ziyaretine Spordan Sorumlu Devlet bakanlığı, Adalet Bakanlığı ve TBMM Başkanlığı yapan Milletvekili Mehmet Ali Şahin bey ile başlayan Başkan Nurettin Balaban, Fethi Türkoğlu, Giray Bulak ve TÜFAD eski genel sekreteri Fahir Genç’ten  oluşan   TÜFAD heyeti  ziyaretlerine sırasıyla Cevre ve Şehircilik bakanlığının çiçeği burnunda Bakan yardımcısı Muhammet Balta, Trabzon’u sağlık kenti yaparken, sporcu ve insan sağlığı için büyük bir risk faktörü olan kapalı yerlerde sigara yasağı gibi bir çok hizmetlerin baş mimarı olan  TBMM sağlık komisyon Başkanı Prf.Dr.Cevdet  Erdöl ‘i ziyaret ettiler.

a1.20111019132851.jpg

a2.20111019132901.jpg

Ziyaretlerle ilgili açıklamada bulunan TÜFAD Trabzon şube başkanı Balaban; “Bu ziyaretlerde amacımız ilk hedefimiz kendi insanımıza ve TÜFAD camiasına katkı sağlayanlara ahde vefa ilkesiyle onlara olan sevgi ve saygımızın dünya var oldukça yaşayacağını ifade etmek, diğer düşüncemiz ise TÜFAD Trabzon şubesine gelecekte maddi açıdan sürekli katkı sağlayacak, Futbol antrenörlerinin geleceğinin yapılanmasında projelerin hayata nasıl geçebileceği konusunda fikir alışverişinde bulunarak bu projelerimizi hayata geçirebilmektir.

Türkiye genelinde 17.000 Trabzon genelinde 750 ye yakın futbol antrenörü var, bu kadar insanın bakmakla yükümlü oldukları aileleri var. Bu kitlenin sorumluluğunu taşımak kolay değil. Bizi bu göreve layık görenler bizleri evimizde oturmak için seçmediler. Bizler seçilmiş insanlar olarak seçilenlerin bizden beklentilerine cevap vermek zorunluluğunu her zaman bir sorumluluk ve görev kabul etmiş ilkesiyle her anı değerlendirmek zorundayız.

Balaban, ziyaretlerimize Trabzon eski belediye başkanı Trabzon Milletvekili M.Volkan Canalioğlu, Futbolun içinden gelen milletvekili Hakan Şükür, Spor Genel müdürü Mehmet Baykan, Gençlik ve spor eski genel Müdürü Yunus Akgül, Trabzonlu milletvekilimiz Oktay Saral ve TFF eski yönetim kurulu üyesi İbrahim Usta ile devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor