TÜFAD'lı üyelere atama yapıldı

TÜFAD Trabzon şubesi yönetim kurulu üyelerinden Muzaffer Yurduseven ’in Trabzon Gençlik hizmetleri spor il müdürlüğü Beşirli Tenis kortları Kompleksi Müdürlüğüne, Mustafa Birinci’nin  ise Gençlik hizmetleri  spor il müdürlüğü Kamp eğitim merkez müdürlüğün

TÜFAD'lı üyelere atama yapıldı

TÜFAD Trabzon şubesi yönetim kurulu üyelerinden Muzaffer Yurduseven ’in Trabzon Gençlik hizmetleri spor il müdürlüğü Beşirli Tenis kortları Kompleksi Müdürlüğüne, Mustafa Birinci’nin  ise Gençlik hizmetleri  spor il müdürlüğü Kamp eğitim merkez müdürlüğüne atanmaları  TÜFAD ailesi tarafından sevinçle karşılandı.

TÜFAD Trabzon şube başkanı Nurettin Balaban ve yönetim kurulu üyeleri iki tesis müdürüne hayırlı olsun ziyaretinde bulunurken, “Bu arkadaşlarımızın yapacağı her türlü çalışma ve projelerinde kendilerini başta yönetim kurulumuz ve 750 yakın futbol antrenör ailesi olarak yalnız bırakmayacağımızı tüm spor kamu oyuna saygı ile bildiririz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor