TÜFAD'dan Sadi Tekelioğlu'na ziyaret

TÜFAD Trabzon Şube yönetim kurulu Trabzonspor Alt yapı genel koordinatörlüğüne getirilen Sadettin Tekelioğlu’numakamında ziyaret ederek başarılar diledi. TÜFAD Başkanı Nurettin Balaban Sadi Tekelioğlu’nun Trabzonspor Teknik direktörlüğünün yanı sıra bir ç

TÜFAD'dan Sadi Tekelioğlu'na ziyaret
TÜFAD Trabzon Şube yönetim kurulu Trabzonspor Alt yapı genel koordinatörlüğüne getirilen Sadettin Tekelioğlu’numakamında ziyaret ederek başarılar diledi.
 
TÜFAD Başkanı Nurettin Balaban Sadi Tekelioğlu’nun Trabzonspor Teknik direktörlüğünün yanı sıra bir çok takımı şampiyon yapmış ,Erzurumspor’u tarihinde ilk kez bugünkü Süper lige çıkararak, Erzurum şehrinde bir sokağa adı verilmiş ve Akçaabat  Sebatspor’u ilk ilçe takımı olarak süper lige çıkarmış ,bir çok yıldız oyuncu yetiştirmiş kariyeri çok başarılı bir teknik direktör.
Burada tek sıkıntı alt yapıda devamlılık esasının göz ardı edilmeyişi. 5 yıl önce Sadi  hoca geldi yeni bir teknik ekip ve yeni bir  yapılanma kurdu hem oyuncu üretiminde, ayrıca Türkiye şampiyonalarında başarılı olmuşken  sözleşmesi  yenilenmedi veya kendi ayrıldı. Hamit Cihan geldi  oda yeni bir ekip kurdu, akademik bir yapılanma modeli oluşturdu, ilk yıl teknik heyet ve oyuncular yeni teknik kadroyla uyumu ,teknik kadronun oyuncuları tanıması derken  ikinci yıl olan bu yıl bireysel oyuncu üretimi ve Türkiye şampiyonlukları varken görevinden alındı. Buna kim dur diyecek anlamış değiliz.
 
Sadi hoca keşke 2 yıl önce alt yapıdan ayrılmasa idi. Ayrıldığında üzüldük, yerine  Hamit Cihan geldi . Şimdi Hamit Cihan gitti üzüldük, Sadi hoca geldi . Burada gelende bizim, gide de bizim. Tek yanlış Alt yapılarda süreklilik esastır. Keşke Hamit Cihan gönderilmese idi. Sadi hocanın ekibinde yer alırdı ,gerekakademik,gerekantreman biliminde doktora yapmış biri olarak Trabzonspor’a ve Trabzon futboluna katkı sağlardı.İnşallah bu gelgitler daha olmaz. Bu gelgitler artık Trabzon futboluna ve Trabzonspor’a zarar vermeye başladı.
Tüm bu duygu ve düşünceler ışığında Hamit Cihan ve ekibine başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederken, Sadi Tekelioğlu ve ekibine başarılar diler, Trabzon ve Ülke futbolunda Trabzon ‘luantrenör ve futbolcu sayısının artması için katkı  sağlayacaklarına inancımız tam olduğunu belirtmek isteriz.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor