TÜFAD Trabzon'dan TFF'ye proje

TÜFAD Trabzon şube başkanı Nurettin Balaban yönetim kurulu adına bir basın açıklaması yayınlayarak, yeni projeleri olduklarını ifade ettiler.TÜFAD Trabzon şube başkanı Nurettin Balaban yönetim kurulu adına yapmış olduğu basın açıklamasında;Şubemiz, İstanb

TÜFAD Trabzon'dan TFF'ye proje

TÜFAD Trabzon şube başkanı Nurettin Balaban yönetim kurulu adına bir basın açıklaması yayınlayarak, yeni projeleri olduklarını ifade ettiler.

TÜFAD Trabzon şube başkanı Nurettin Balaban yönetim kurulu adına yapmış olduğu basın açıklamasında;

Şubemiz, İstanbul’dan Anadolu’ya taşıyan kupaların efendisi A.Suat Özyazıcı, Türkiye’de futbolla ilgili Tüm unvanlarda görev yapan unvanların efendisi Özkan Sümer, Trabzonspor’un 6 lig şampiyonluğunda futbol oynamış, teknik direktör olarak 48 yıl sonra Türkiye A milli takımını Dünya şampiyonasına katılımını sağlayıp, Dünya 3.lüğünü ülkemize kazandıran Dünya futbolunun efendisi Şenol Güneş gibi 750 ye yakın Futbol Antrenörünü bünyesinde barındırmaktadır.

Bu kadar önemli şahsiyetleri temsil etmenin zorluğu bilinciyle Şube yönetimi olarak, ülke futboluyla ilgili yeni projeler üretip hayata geçirmek her zaman ilkelerimiz arasında olmuş ve olmakta zorundadır. Tüm bu gerçekler ışığında şubemizin bu güne kadar hayata geçirdiği önemli projelere bir yenisini daha ekleyerek Türkiye’de bir ilk olacak olan bir başka projeyi hayata geçirmek üzere  yönetim kurulunu temsilen şahsım ve yönetim kurulu üyemiz Salih Tekke ile birlikte İstanbul’a giderek söz konusu projemizi  TFF yönetim kurulu üyesi Trabzonlu hemşerimiz  Opr. Dr. Erdal Atalay aracılığı ile TFF yönetim kurulu başkanlığına sunduk. Sn. Atalay proje hakkında bizden detaylı bilgiler aldığını ve projeyi çok beğendiğini en kısa sürede yönetim kuruluna sunacağının altını çizdi.

Bu proje; futbol oynamayı çok arzu edip kulüplerde futbol oynama imkanı bulamayan erkek ve bayan çocukları kapsadığı gibi, geçmişteki mahalle ve sokak futbolunu yeniden hayata geçirmeyi, bu sayede mahallerde yeniden küçük sahaların yeniden yapılması gerçeğini gözler önüne serebilmeyi, mahaller arası dostlukların pekiştirilmesi, terlemeden büyüyen çocuklarımızın futbol oynamasına imkan sağlamasını içermektedir" ifadeleri kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler