TÜFAD: "Karşı namuslu ve cesur olmaya"

TÜFAD Trabzon Şubesinden Galatasaray Trabzonspor maçında yaşanan olaylarla ilgili açıklama ypıldı. Yapılan açıklamada, "21 Şubat akşamı oynanan, Galatasaray - Trabzonspor süper lig müsabakasında yaşanan hakem olayları, Türk futbol tarihine kara bir leke o

TÜFAD: "Karşı namuslu ve cesur olmaya"

TÜFAD Trabzon Şubesinden Galatasaray Trabzonspor maçında yaşanan olaylarla ilgili açıklama ypıldı.

Yapılan açıklamada, "21 Şubat akşamı oynanan, Galatasaray - Trabzonspor süper lig müsabakasında yaşanan hakem olayları, Türk futbol tarihine kara bir leke olarak geçmiştir. Uzun bir süredir Trabzonspor üzerine oynanan oyunların, kurulan tezgâhların, değişmeyen senaryoların tekrarını üzülerek yaşadık. Ülke futbolu adına, insanlık ve adalet adına cesaretimizi daha da kuvvetlendirerek, Türk futbolunu kirletenler ve dünyaya rezil edenler karşısında, bu şehrin futbol takımına darbe vuranlara karşı namuslu ve cesur olmaya devam edeceğiz. Anadolu'nun ilk şampiyonu Türk futbolunda devrim yapan Trabzonspor'umuzun son yıllarda yaşadığı haksızlığa ve hukuksuzluğa karşı onurlu duruş gösteren Trabzonspor sevdalılarını, temiz bir ülke, temiz bir futbol için, umutlarını ve dirençlerini korumaya davet ediyoruz." ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor