TÜFAD Beşiktaş hocasını ziyaret etti!

 Türkiye Futbol Antrenörler Derneği(TÜFAD) Trabzon şube başkanı ve TÜFAD Genel başkan danışmanı Nurettin Balaban 2002-2003 futbol sezonunda Özkan Sümer’in kulüp başkanlığı döneminde Trabzonspor teknik direktörlüğünü yaparken Trabzonspor’a Türkiye kupasını

TÜFAD Beşiktaş hocasını ziyaret etti!

 

Türkiye Futbol Antrenörler Derneği(TÜFAD) Trabzon şube başkanı ve TÜFAD Genel başkan danışmanı Nurettin Balaban 2002-2003 futbol sezonunda Özkan Sümer’in kulüp başkanlığı döneminde Trabzonspor teknik direktörlüğünü yaparken Trabzonspor’a Türkiye kupasını  kazandıran Beşiktaş teknik direktörü Samet Aybaba’yı  Beşiktaş Nevzat  Demir tesislerinde ziyaret ederek TÜFAD ailesi adına başarılar diledi.
Ziyaret sonrası  birbasın açıklaması yapan Nurettin Balaban; Ülkemizin 54 ilinde şubesi olup, 18.000 ‘e yakın futbol antrenör üyesini bünyesinde bulunduran TÜFAD ahde vefayı kendine ilke edinmiş bir eğitim yuvasıdır. 
 
Ülkemizin tüm profosyoneltakımlarında,milli takımlarında,Avrupa takımlarında futbol oynayan futbolcularımızın  10 yaşından 18 yaşına kadar yetişmesinde emeği geçen onbinlerce futbol antrenörünün  bağlı bulunduğu TÜFAD camiasına maddi ve manevi katkı amaçlı  kaç teknik adam hazırlık maçı oynatabilmiş acaba. Trabzon TÜFAD için Samet hoca bunu hayata geçirmiş biri. Bu günkü Trabzon TÜFAD  lokalinin yapımı esnasında  tüm geliri Trabzon TÜFAD şubesine kalmak kaydıyla Trabzonspor’a bir hazırlık maçı oynatarak tüm gelirini şubemize verdirmiş biri var oda Samet hoca. TÜFAD’ın yolunu bile bilmeyen bir çok teknik adama rağmen kendisi Trabzon’da görev yaptığı sürece TÜFAD lokalinden çıkmaz boş zamanını antrenör arkadaşları ile sohbet ederek geçirirken bu anlayışı bize düşünürün şu sözlerini hep hatırlatırdı .”BAZEN ARKASINA DÖNÜP BAKMASI GEREKİR İNSANIN,NEREDEN GELDİĞİNİ UNUTMAMASI İÇİN” .
Bu anlayışa sahip olan bu gibi teknik adamlarımızın diğerlerinden ayırmanın haklı bir gerekçe olacağı düşüncesi doğrultusunda  bizde 775 üyesi bulunan TÜFAD Trabzon şubesi olarak Samet Aybaba’yı da makamında ziyaret etmeyi uygun gördük.
2003-2012 bugüne dekher zaman Trabzon TÜFAD –Samet Aybaba dostluğu devam eden ve ebediyete kadar devam edecek olan dostluk resmininsadece  küçük bir karesidir.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor