TÜFAD - Belediye protokolü

TÜFAD Trabzon şubesi bir yıldır aşkın bir süredir, başta Trabzon valiliği ve Trabzon Belediyesi olmak üzere, futbol antrenörlerinin öğrenci futbolcuların eğitimlerinin aksamaması için, idmanlarını akşamları yapabilmeleri konusunda Faroz ,Beşirli ve Maşatl

TÜFAD - Belediye protokolü

TÜFAD Trabzon şubesi bir yıldır aşkın bir süredir, başta Trabzon valiliği ve Trabzon Belediyesi olmak üzere, futbol antrenörlerinin öğrenci futbolcuların eğitimlerinin aksamaması için, idmanlarını akşamları yapabilmeleri konusunda Faroz ,Beşirli ve Maşatlık sahasının ışıklandırılma talepleri Trabzon Belediye Başkanının TÜFAD’ı ziyareti sırasında imzalı metin karşılığı yapımı müjdesi verildi.

Konuyla ilgili olarak yazılı bir açıklama yapan TÜFAD Trabzon şube başkanı Nurettin Balaban, "Gerek valilik, gerekse Trabzon belediyesi ile ışıklandırma konusunda bir çok görüşmemiz oldu. Allaha şükürler olsun ki bu ziyaretlerimizin meyvesini dün akşam aldık. Trabzon Belediye Başkanımız Sayın, Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun derneğimize ziyaretinde bu 3 sahanın ışıklandırılmasından Elektirik sarfiyatının doğurabileceği ödeneğine kadar tüm ayrıntılar konuşuldu. 

Bu toplantıda bizimle olan başta TÜFAD onursal başkanımız Özkan Sümer’e, TÜFAD Trabzon eski başkanımız Bilal Çetinkaya’ya, Belediyespor Kulüp başkanımız Nihat Demir’e , tüm antrenör arkadaşlarımıza ve tüm yerel basına teşekkür ederken, söz konusu ışıklandırma sorunumuzu halleden ve ayrıca derneğimize maddi ve manevi desteğini hiçbir zaman esirgemeyen sayın,Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu başkanımıza şükranlarımızı sunarız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor