TÜFAD Balaban dedi

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Trabzon Şubesi Başkanlığı'na yeniden Nurettin Balaban seçildi.Zorlu Grand otelde düzenlenen ve mevcut başkan Nurettin Balaban ve Hayri Tekelioğlu’nun yarıştığı seçimlerde 758 üye oy kullandı.FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZG

TÜFAD Balaban dedi

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Trabzon Şubesi Başkanlığı'na yeniden Nurettin Balaban seçildi.

Zorlu Grand otelde düzenlenen ve mevcut başkan Nurettin Balaban ve Hayri Tekelioğlu’nun yarıştığı seçimlerde 758 üye oy kullandı.


FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ


Genel kurul toplantısına Trabzonspor eski Teknik Direktörü, eski Başkanı ve TÜFAD Onursal Başkanı Özkan Sümer, Basın İlan Kurulmu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Trabzonspor eski Teknik Direktörlerinden Sadi Tekelioğlu , Giray Bulak, Trabzonspor Antrenörü Mehmet Kulaksızoğlu, TÜFAD eski başkanları Muharrem Kemerkaya, Selçuk Akçay, Bilal Çetinkaya ve antrenörler katıldı.

 

Kongrede divan başkanlığına İlyas Akçay seçildi. Akçay'ın katip üyeliklerini Yener Uzungüngör, Kemal Topal ve Yener Durmuş yaptı.

BALABAN: HERKESE EŞİT MESAFEDE DURDUK

Balaban yaptığı konuşmada, 16 yıldır başkan olarak görev yaptığını belirterek, "Böyle bir görevi bana yaptırdığınız için size minnettarım. Görev yaptığımız sürece herkese eşit mesafede durduk.

TÜFAD Trabzon şubesi türk futbolunu yönetmeye adaydır. Bu kongrede başkan kim olursa olsun TÜFAD trabzon şubesi kazanacaktır. Kazanının yanında olmak bizim görevimizdir'' dedi.

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Trabzon antrenörünün kendini değil Türk futbolunu yönetmeye talip olduğunu belirterek, "Trabzon dünyanın en iyi antrenörlerünü yetiştirdi. 2002'de Şenol Güneş, FİFA tarafından yılın antrenörü seçildi. Ahmet Suat hocam, Özkan hocam'da buradalar. TÜFAD bu kadar üye ile hak mücadelesini kolay kazanır.

Ben iki adaya da başarılar diliyorum. Adaylık süresince kırmadan dökmeden bir yarış oldu. Bu çok mükemmel bir olaydır" diye konuştu.

SÜMER'E SÖZ VERİLMEDİ

TÜFAD olağan genel kuruluna katılan TÜFAD eski genel başkanı ve TÜFAD Onursal Başkanı Özkan Sümer'e kongrede söz verilmedi. TÜFAD Onursal üyesi Mehmet Atalay konuştuktan sonra söz verilmesi beklenen TÜFAD Onursal Başkanı Özkan Sümer'e söz verilmedi. Sümer toplantıda kısa süre kaldıktan sonra salondan ayrıldı.

TÜFAD Başkan adayı Hayri Tekelioğlu da, TÜFAD'da 9 yıldır görev yapan yönetime hiç bir şekilde muhalefet yapmadıklarını söyledi.

Tekelioğlu, "Arkadaşlarımıza her türlü desteği verdik. Şimdi değişim için adayız. Bir çok projemiz var. Öncelikli olarak şunu söyleyeyim; bakın TÜFAD'ın herşeyi var yalnızca avukatı yok. Bugün sahada olan bir olayda hakemlerin etrafında yüzkişi var antrenörler yalnız bırakıldı.

Göreve gelirsem 2 avukat antrenörleri ücretsiz savunacak. Antrenörlerimiz kulüplerden para alamıyor.

750 üyemiz var ancak sesimiz çok az çıkıyor. Bakın Araklıspor küme düştü. Dışarıdan gelen antrenörler, bu takımı küme düşürdü. Şeffaf bir yönetim olacağız" ifadelerini kullandı.

 

NURETTİN BALABAN'IN LİSTESİ

Giray Bulak

Hüsnü Özkara

Cemalettin Yazıcı

Nedim Karadeniz

İsmail Çelik

Ahmet Özen

Dursun Çimşit

Gökhan Uzungüngör

Mustafa Güven

Halit Yakupoğlu

Salih Tekke

Yılmaz Bayrak

Sezgin Köprülü

Harun Beklemiş

 

HAYRETTİN TEKELİOĞLU'NUN LİSTESİ

Metin Diyadın

Bahattin Güneş

İsmail Batur

Mahmut İnan

Osman Kastan

Ertan Sert

Orhan Aydoğdu

Salim Doğan

Kamil Aydın

Yalçın Coşkun

M.Kemal Suiçmez

Emin Ergün

ismail Gündoğdu

Halil Alioğlu

 

Geçerli oyların 334'ünü mevcut başkan Nurettin Balaban alırken Hayri Tekelioğlu 269 oy alabildi. Kongrede 611 oy kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler